Biografie

Joey Kramer, geboren 1991, uit Deventer, is een man die al zingt vanaf zijn 16de. Joey was vastbesloten om zanger te worden, maar weinig mensen geloofden in hem, hoe vaak hij Hazes zijn liedje ook probeerde te brengen. Joey geloofde wel in hem zelf en oefende dagelijks totdat zijn zang zo goed werd als vandaag de dag. Waar hij eerder nog voor de aardigheid een liedje mocht zingen, staan ze nu voor hem in de rij. En dat allemaal dankzij zijn eigen doorzettingsvermogen.

Joey heeft het podium gedeeld met onder andere Django Wagner, Koos Alberts, Peter Beense, Rein Merscha en Willem Barth. Hij heeft meegedaan aan talentenjachten en viel goed in de smaak bij het publiek. Zijn grootste inspiratiebron is André Hazes en mensen benadrukken keer op keer hoe goed Joey André’s liedjes kan zingen, zonder André proberen te imiteren.

Zijn grootste droom is om ooit door te breken bij het grote publiek en nog meer mensen blij te maken met zijn muziek. Joey heeft zijn hart in ieder geval op de goede plaats zitten, want hij heeft ook gezongen voor kika en voor mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.

Joey zit nooit stil en streeft er altijd na om nog beter te worden dan hij al is. Hij is een graag geziene gast op feesten en partijen, want het feest begint pas echt als Joey er is. Naast een steengoede zanger, is hij ook een echte ras entertainer. Deze man heeft duidelijk passie voor het vak en dat is te merken!

Comments are closed.